Pupillen

Jongens en meiden van 9 t/m 12 jaar hebben een plek bij de pupillen


In de pupillencompetitie is honkbal het spel zoals het ook door de grote mannen in Amerika gespeeld wordt, aangepast op de leeftijd van de spelers. Door die aanpassingen wordt het spel dynamischer, sneller, veiliger en vooral leuker voor alle spelers van het team; iedereen krijgt een kans om te spelen en zo door ervaring een betere honkballer te worden. Bij honkbal heb je als individu echt meerwaarde voor een team en winnen kan je alleen maar samen, iedere speler heeft hier een aandeel in!

Ken je iemand die wel een gezellige, maar ook stoere sport kan gebruiken? Stuur ze dan naar de trainingen

  • Tijdens het seizoen (april – september 2018) trainen we op woensdag van 18:00 tot 19:30 uur op het softbalveld.
  • Buiten het seizoen (14 januari t/m 18 maart 2018) trainen we in de zaal (zie schema hieronder; let goed op de wisselende tijden en sporthallen!)
  • De competitie duurt van april t/m sept/okt, met wedstrijden op zaterdag.
  • Tijdens de grote vakantie is er vaak geen training, tijdens de overige vakanties gaan de trainingen meestal gewoon door. Dit is in overleg met de leiding!
  • In het najaar is het mogelijk om deel te nemen aan de winterschool-activiteiten van het cluster Noord (dit zal zijn in nov en dec, zitten extra kosten aan en moet tevoren aangemeld worden).
  • Weer of geen weer: we gaan ervoor (bij regen droge kleding mee)!
  • Het is bij onze club de gewoonte om na een training of wedstrijd te douchen.

Via onderstaande link kun je onze wedstrijden en standen zien voor seizoen 2018:                                                               (zodra deze op de KNBSB-site verschijnen zal de link vermeld worden)

https://www.knbsb.nl/nl/competitie/competities/Honkbal/3293/3e-klasse-1e-deel/poule-d/ 

Wil je een keer meedoen, neem dan via onderstaand formulier contact op met Vincent de Boer. Hij is momenteel coach van en het aanspreekpunt voor de pupillen.