Aspiranten

Ben je te oud voor de pupillen?

Kom dan bij de aspiranten!


Jongens en meiden van 13 t/m 16
zijn van harte welkom om met onze aspiranten mee te doen,
voor spelers ouder dan 16 jaar hebben we plek in onze seniorenteams.

In de aspirantencompetitie is honkbal alweer meer zoals de grote mannen het spelen. Er zijn kleine aanpassing m.b.t. honkafstand en pitcherafstand. Door die aanpassingen wordt het spel dynamischer, sneller, veiliger en vooral leuker voor alle spelers van het team; iedereen krijgt een kans om te spelen en zo door ervaring een betere honkballer te worden. Bij honkbal heb je als individu echt meerwaarde voor een team en winnen kan je alleen maar samen, iedere speler heeft hier een aandeel in!

Ken je iemand die wel een gezellige, maar ook stoere sport kan gebruiken? Stuur ze dan naar de trainingen!

  • Tijdens het seizoen (april – september ) trainen we op maandag van 18.30 tot 20.00 uur en woensdag van 18:30 tot 20.00 uur op het honkbalveld.
  • Buiten het seizoen (januari t/m maart ) trainen we in de zaal.
  • De competitie duurt van april t/m sept/okt, met wedstrijden op zaterdag.
  • Tijdens de grote vakantie is er vaak geen training, tijdens de overige vakanties gaan de trainingen meestal gewoon door. Je hoort dit van de leiding!
  • In het najaar is het mogelijk om deel te nemen aan de winterschool-activiteiten van het cluster Noord (dit zal zijn in nov en dec, hier zijn extra kosten aan verbonden en je moet van te voren aangemeld worden).
  • Weer of geen weer: we gaan ervoor (bij regen droge kleding mee)!
  • Het is bij onze club de gewoonte om na een training of wedstrijd te douchen.

Via onderstaande link kun je onze wedstrijden en standen zien voor seizoen 2019:

 

Wil je een keer meedoen, neem dan via onderstaand formulier contact op met Peter Borgman. Hij is momenteel coach van en het aanspreekpunt voor de aspiranten.